نقد و بررسی نیسان قشقایی 2009-2013

نیسان قشقایی

امداد شبانه روزی کیهان باتری قصد داره در این مقاله به نقد و بررسی مزایا و معایب نیسان قشقایی مدل 2009- 201 بپردازه.نیسان قشقایی یک کراس اور سایز کوچک است. این خودرو از سال 1388 توسط کمپانی پارس خودرو وارد کشور شد و به علت داشتن مشکلاتی چون موتور ضعیف.طراحی ساده و ناهماهنگی گریبکس نتوانتست بازار خوبی را در کشور بدست آورد و به سرعت از خط مونتاژ خارج شد.

. فهرست محتوا

. بررسی اتومبیل نیسان قشقایی

. بررسی مشخصات نیسان قشقایی

. مشخصات فنی نیسان قشقایی

. بررسی امکانات و آپشن های نیسان قشقایی

. بررسی کامل طراحی ظاهری نیسان قشقایی

. بررسی بدنه نیسان قشقایی

. بررسی طراحی داخلی نیسان قشقایی

. مزایا و معایب نیسان قشقایی

. معایب نیسان قشقایی

. بررسی نقاط قوت نیسان قشقایی

. آیا نیسان قشقایی بخریم یا نه؟

بررسی اتومبیل نیسان قشقایی

نیسان قشقایی یک کراس اور سایز کوچک است که توسط کمپانی ژاپنی نیسان در سال 2006 به بازار جهانی عرضه شد. اسم این کراس اور کوچک برگرفته از ایل قشقایی ایران است و در دو نسل وارد بازار شد.

در آمریکا نسل دوم این خودرو با نام نیسان روگ عرضه شده و نسل اول آن در مدل های 2009.2011و 2013 به تعداد بسیار محدود به صورت وارداتی وارد کشور ما شده است.

نیسان قشقایی از نظر پلتفرم شباهت های زیادی به خودرو های کمپانی رنو مانند رنو مگان نسل سوم .فلوئنس مدل 2009 و نیسان ایکس تریل مدل 2008 دارد.

کمپانی پارس خودرو در سال های 2009 و 2010 این خودرو ژاپنی را مونتاز و به بازار کشور روانه کرد که با وجود کیفیت مطلوب ساخت و قطعات از جمله دلایلی است که با وجود تولید نچندان گسترده این خودرو باعث شده تا مشتریان این کراس اور را به خریداری آن ترغیب کند.

نیسان قشقایی در کشور ما با دو تیپ تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل موجود میباشد .که در نسخه دو دیفرانسیل علاوه بر قابلیت افرود از آپشن های دیگری نیز بهره مند بوده است.

در ادامه این مطلب قصد داریم تا نیسان قشقایی را از جنبه های مختلف از جمله طراحی بدنه. مشخصات کابین. تجهیزات. مشخصات فنی.مزایا و معایب و بازار فروش این خودرو در کشور مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

بررسی مشخصات فنی نیسان قشقایی

مشخصات فنی انجین نیسان قشقایی

نیسان قشقایی دارای یک انجین 4 سیلندر 2 لیتری است. که قادر است 139 اسب بخار قدرت و 196 نیوتن متر گشتاور را تولید کند. این میزان از نیرو توسط یک گریبکس CVT دو حالته برقی و توسط دو دیفرانسیل به چهار چرخ منتقل میگردد.

مدل SE این خودرو به صورت تک دیفرانسیل بوده و قدرت فقط به چرخ های جلو منتقل میگردد.شتاب صفر تا صد این خودرو 11.3 ثانیه اعلام شده است که قادر است خود را به سرعت 180 کیلومتر بر ثانیه برساند. مصرف سوخت نیسان قشقایی 9.6 لیتر در هر صد کیلومتر است که کمی زیاد به نظر میرسد.

باتری نیسان قشقایی در امداد شبانه روزی کیهان باتری با نصب و ارسال رایگان موجود است.

بررسی امکانات و آپشن های نیسان قشقایی

نیسان قشقایی به طور کلی در دو تیپ SE و LE به بازار کشور عزیزمان ایران عرضه شده که در ادامه به امکانات مدل دودیفرانسیل آن میپردازیم.

سیستم کنترل پایداری. کروز کنترل.حسگر باران. حسگر پارک عقب. ترمز ضد قفل ABS.سیستم توزیع نیروی ترمز EBD. اتولایت.ترمز کمکی. چراغ مه شکن جلو .ارتفاع نور اتوماتیک.فرمان برقی حساس به سرعت با روکش چرم و دکمه های کنترل . چراغ شوی. چنجر شش تایی. سیستم صوتی با شش اسپیکر. هدفون. مانیتور جلو عقب به صورت سفارشی. بلوتوث. دوربین عقب. شش کیسه هوای ایربگ برای سرنشین های جلو و عقب . کیسه هوای جانبی و پرده ای. کمربند ایمنی پیش کشنده و محدود کننده.پشت سری فعال. ورود بدون کلید. تهویه اتوماتیک دو حالته.صندلی راننده شش حالته تا تنظیم گودی کمر.صندلی سرنشین جلو چهار حالته دستی. صندلی عقب تا شونده دو تکه. گرمکن صندلی جلو. روکش صندلی چرم.ایزوفیکس صندلی.خروجی برق 12 ولت.سوئیچ هوشمند.آینه تا شونده برقی با گرمکن و شیشه بالا بر آنتی ترپ از آپشن های مدل دو دیفرانسیل است.

بررسی کامل طراحی ظاهری نیسان قشقایی

طراحی بدنه نیسان قشقایی به 14 سال پیش باز میگردد.از این رو نمیشود انتظار یک طراحی به روز و مدرن را از آن داشت.اما با یک نگاه ساده ه اطراف این خودرو متوجه میشویم که نیسان قشقایی در آن دوره طراحی حرف هایی برای گفتن داشته و حتی در مقایسه با کراس اور های امروزی چیزی در طراحی کم ندارد.

طراحی بیرون نیسان قشقایی

در نمای جلو چراغ های نسبتا ساده ای نصب شده است اگرچه چندان زشت به نظر نمیرسد ولی نمای گُنگ و نه چندان اسپرتی به جلوی نیسان قشقایی داده است.جلو پنجره این خودرو در حین سادگی جذاب به نظر میرسد ولی خلاقیت خاصی در طراحی سپر جلو بنظر نمیرسد. در روی سپر چراغ های مه شکن دایره شکلی نصب شده است که در میان آن ها یک هوا کش ذوزنقه ای ساده وجود دارد.

خطوط حجمی در روی کاپوت استفاده شده و یک خط شانه ای در پروفیل جانبی بهمراه حجم پردازی های دیگر باعث زیبا تر شدن این کراس اور خانوادگی شده است.فلاپ های مشکی رنگ در قسمت تحتانی بدنه نصب شده که موجب زیبا تر به نظر رسیدن نیسان قشقایی شده است.

در قسمت عقب نیسان قشقایی چراغ هایی با پلتفرم چراغ های جلو نصب شده که نمای تقزیبا زیبایی برای قسمت پشت به ارمغان اورده است.طراحی سپر قسمت عقب هم از پلتفرم سپر جلو الهام گرفته شده و با بدنه خودرو هماهنگی خاصی دارد.

به طور کلی میتوان بیان کرد اگرچه نیسان قشقایی نسبت به خودرو های نسل جدید از جذابیت خاصی برخوردار نیست ولی میتواند در بازار خودرو های کارکرده حرفی برای گفتن داشته باشد.

بررسی طراحی داخلی نیسان قشقایی

برای ما ایرانی ها طراحی داشبورد این خودرو جلوه آشنایی است و به خوبی رابطه این محصول ژاپنی را با کمپانی خودرو سازی رنو برای ما یادآوری میکند:زیرا طراحی داشبوردی شبیه به محصولات رنو مانند ال90. ساندرو و رنو داستر دارد و نه چندان جذاب و خواستنی است.

ولی طراحی ساده میتواند موجب رضایتمندی برخی مشتریان شود طرح قابل قبولی را در اختیار آنها قرار دهد.

طراحی فرمان خودرو بسیار ساده و به شکل سه شاخه است و جذابیت خاصی از طرف آن دریافت نمیشود. مواد اولیه و متریال به کار گرفته شده در ساخت اجزای داخلی آن با کیفیت بوده و میتواند برای مالک این خودرو اطمینان خاطر حاصل نماید.

نیسان قشقایی توانسته فضای کافی برای نشستن پنج نفر با قد متوسط را فراهم کرده و محدودیت فضایی در این خودرو وجود ندارد.

بررسی مزایا و معایب نیسان قشقایی

از مزایای نیسان قشقایی میتوان به قابلیت آفرود خوب در نسخه دو دیفرانسیل. کیفیت ساخت بالا.مسائل فنی قابل قبول.طراحی ظاهری دلنشین و دوام فنی مطلوب اشاره کرد. از سوی دیگر نبود امکانات رفاهی و مصرف سوخت نسبتا بالا ی این خودرو را میتوان به عنوان نقطه ضعف ان در نظر گرفت.

معایب نیسان قشقایی

شناخت معایب قشقایی و سایر خودروهای بازار ایران در مورد کارایی، ایمنی، مشخصات فنی و سایر ویژگی خودرو اطلاعات کافی به مصرف کننده ارائه داده و به او کمک می‌کند با آگاهی بیشتر محصول مورد نظر خود را خریداری کند. در این بخش نقاط ضعف و معایب نیسان قشقایی را بررسی کرده و ایرادات آن را از جنبه‌های مختلف مرور می‌کنیم.

. کمبود آپشن و تجهیزات

. خدمات پس از فروش ضعیف

. بازار دست دوم ضعیف

لازم به ذکر است اگر وارد این خودرو به کشور ادامه پیدا میکرد. امروز نیسان قشقایی یکی از محبوب ترین کراس اور های کشور بود.

نقاط قوت نیسان قشقایی

. کیفیت ساخت بالا

کیفیت ساخت و دوام فنی خودروهای ژاپنی از گذشته های دور تا به امروز یکی از نقاط قوت این خودروها است. دوام بالا و کیفیت ساخت قابل قبول یکی از مزیت های نیسان قشقایی است به همین علت با گذشت این همه سال این خودرو همچنان جزو گزینه های مناسب برای خرید باشد.

. قابلیت آفرود سبک

. رانندگی نرم و راحت

نیسان قشقایی خودرویی است که برای استفاده روزمره و رانندگی ساده طراحی شده است. به همین دلیل بهترین تجربه رانندگی ممکن را در این کلاس با نیسان قشقایی تجربه خواهید کرد. گیربکس های اتوماتیک CVT با پیشرانه دو لیتری با تنفس طبیعی بهترین گزینه برای چنین خودروهایی هستند تا تجربه رانندگی لذت بخشی را به صاحبان خود هدیه دهند.

آیا نیسان قشقایی بخریم یا نه؟

نیسان قشقایی در سال 1388 به بازار خودروی ایران عرضه شده و چند سال بعد نیز از خط مونتاژ خارج شده است؛ بنابراین در حال حاضر قشقایی در بازار خودرو کشور یک محصول از رده خارج محسوب می‌شود که به دلیل نواقصی همچون عدم دسترسی به قطعات یدکی، قیمت غیر منطقی، طراحی ضعیف و توان پایین پیشرانه از ارزش خرید بالایی برخوردار نیست.

در رنج قیمتی نمونه‌های کارکرده نیسان قشقایی اگر به خودروهای سدان علاقه‌مند هستید، می‌توانید به سراغ خرید نمونه صفرکیلومتر خودروهایی همچون کیا سراتو 2 لیتری آپشنال و هیوندای اکسنت رفته تا ضمن قیمت مناسب از رانندگی با یک خودرو صفرکیلومتر لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× nine = 9